Vacature Monteur vloerverwarming bij Climafloor

Monteur vloerverwarming

Als monteur vloerverwarming installeer je diverse soorten vloer- en wandverwarming voor onze opdrachtgevers. Je legt nieuwe systemen aan en bent hiervoor de belangrijkste schakel tussen Climafloor en de opdrachtgevers. Alle projecten realiseren we op de hoogste kwaliteit en daar ben je trots op. Van mooi vakwerk krijgen we energie!

Delen van deze vacature kan middels de knoppen hier onder:

Wij bieden

Als Monteur vloerverwarming combineer jij je praktische vaardigheden met het communiceren met de opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor een goede oplevering van het project. Je communiceert met opdrachtgevers, collega’s en leveranciers. Jij vindt je weg op de bouwplaats.


Een leuke afwisselende baan in een unieke, prettige , directe werksfeer bij een bedrijf dat zijn steentje bijdraagt aan de verduurzaming van de markt.

We zoeken ambitieuze collega’s die graag aan hun eigen carrière willen werken door aan te pakken. Op maat maken we afspraken over de verdere groei in jouw carrière.

Naast de CAO klein metaal, krijg je een goed salaris. Climafloor faciliteert in jouw carrière door samen op zoek te gaan naar de juiste uitdagingen, opleidingen en werkzaamheden. Uiteraard krijg je de beschikking over goed gereedschap, een bedrijfsauto en digitale hulpmiddelen.

Solliciteer direct op deze vacature

Naar alle vacatures

Wij vragen

MBO 2+ werk- en denkniveau
Kennis en ervaring met vloerverwarming
Je bent enthousiast en vindt het leuk om klanten blij te maken
Je bent sociaal en hebt goede communicatieve vaardigheden
Je spreekt en schrijft correct Nederlands
Je werkt zelfstandig en voelt je verantwoordelijk

Solliciteer direct op deze vacature

Naar alle vacatures
shadow
shadow shape Waarom Climafloor
Waarom Climafloor

Waarom kiezen voor Climafloor?

  • Persoonlijk
  • Gepassioneerd
  • Vernieuwend
  • Verantwoordelijk