Over ons Climafloor

Over Climafloor

Gespecialiseerd en duurzaam

Climafloor is  een jonge onderneming en gespecialiseerd in het aanleggen van vloerverwarming systemen. Van het ontwerp tot aan het in bedrijfstellen ontzorgen wij installatiebedrijven, woningbouwcoöperaties en vastgoedontwikkelaars en maken zo duurzaam wonen en werken beschikbaar voor iedereen

Met onze vloerverwarming systemen dragen wij bij aan de verduurzaming van woon- en werkgebouwen in Nederland.

Vraag direct een offerte aan

Missie

Duurzaam wonen en werken beschikbaar maken voor iedereen, door toepassing van onze vloerverwarmingen die hieraan bijdragen.

Dit doen we door de verlegpartner te zijn voor installateurs, aannemers, woningbouwcoöperaties en vastgoedondernemingen. Het ontzorgen van onze partners vanaf de eerste schets tot en met de oplevering. Met het gebruik van de beste materialen zijn wij in staat een duurzame bijdrage te leveren in de energietransitie waarbij we het woon- en werk comfort verhogen.

Visie

Met de vloerverwarmingsinstallaties van Climafloor die van hoogwaardige materialen gemaakt worden willen we onze bijdrage leveren in de energietransitie zodat elk gebouw met hoog comfort kan bijdragen aan een duurzamere samenleving.

Kernwaarden

Deze missie en visie worden uitgedragen door onze werknemers. Maar de manier waarop wij ons werk uitdragen is misschien nog wel belangrijker. Gepassioneerd, vernieuwend en verantwoordelijk. Dit zijn onze belangrijkste kenmerken.

Gepassioneerd 

Elke klus weer iets moois aanleveren. Wij gepassioneerd zijn in het werk wat wij doen hierom gaan wij niets uit de weg. Doordat wij zo gepassioneerd zijn zorgt het er niet alleen voor dat wij goede vloerverwarmingssystemen aanleveren, maar ook voor een gezellige en professionele sfeer op de werkvloer.

Vernieuwend

Doordat onze werknemers breed proberen te denken en steeds met nieuwe oplossingen komen kunnen wij steeds betere en vernieuwende technieken toepassen. Dit is ook de reden waardoor wij continu kunnen blijven verbeteren en voorop mee kunnen doen in onze werksector.

Verantwoordelijk

Ook al bedenken wij steeds nieuwe oplossingen. Dit is zeker geen makkie. We staan voor wat we voorstellen en zijn ook bereid om een andere visie te gebruiken in ons werk. Dit zorgt ervoor dat de klant altijd mag verwachten dat wij doen wat we beloven.

Onze historie

Bekijk ons actuele nieuws

Wij zijn trots op wat we maken

Hieronder zie je een aantal voorbeelden. Kijk gerust verder.

Bekijk al onze projecten Neem contact met ons op
shadow
shadow shape Waarom Climafloor
Waarom Climafloor

Waarom kiezen voor Climafloor?

  • Persoonlijk
  • Gepassioneerd
  • Vernieuwend
  • Verantwoordelijk